Прибирання та вивіз снігу Київ та Київська область

Прибирання снігу Київ та Україна
  • Розчищення території від снігу.
  • Прибирання снігу та льоду.
  • Прибирання снігу екскаватором.
  • Прибирання снігу у приватному секторі.

Перший снігопад призводить до транспортного колапсу, зупинки та пошкодження автомобілів, до завалів не тільки на міжквартальних дорогах, а й на основних магістралях міста. Компанія БудПослуга нараховує велику колекцію спецтехніки, призначену для очищення та вивезення снігу у спеціально відведені відвали в межах Києва та Київської області.

Техніка для прибирання снігу та ціна

Термін Ціна
За зміну 5800-7200 грн.
Пів зміни 4000-4800 грн.
BOBCAT S590 BOBCAT S590 Детальніше
Екскаватор Caterpillar 444 Екскаватор Caterpillar 444 Детальніше
Екскаватор Caterpillar 432 Екскаватор Caterpillar 432 Детальніше
Екскаватор Caterpillar 434 F2 Екскаватор Caterpillar 434 F2 Детальніше
 Екскаватор VOLVO BL 71 Екскаватор VOLVO BL 71 Детальніше
 Екскаватор Caterpillar 428 Екскаватор Caterpillar 428 Детальніше

Техніка та ціна для вивезення снігу

Самоскид Ціна вивезення снігу:
КамАЗ 10т. 8м³ від 3000 грн/ходка
Reno KERAX 20т. 14м³ 3500 грн/ходка
Scania P400 30т. 18м³ 4000 грн/ходка
Самоскид SCANIA P400 Самоскид SCANIA P400 Детальніше
Самоскид КАМАЗ 12 тонн Самоскид КАМАЗ 12 тонн Детальніше
 Самоскид RENAULT KERAX Самоскид RENAULT KERAX Детальніше

Послуги прибирання снігу

Від інших компаній, що надають цю послугу, наша компанія відрізняється нестандартним підходом до роботи з клієнтами. Ми використовуємо різні методи в залежності від погодних умов та навантаження трафіку. Для згрібання снігу використовуються трактори, навантажувачі, мінінавантажувачі та інша техніка, оснащена снігоприбиральними відвалами та щітками. Техніка маневрова, що дозволяє проводити розчищення не тільки широких доріг, але й вузьких ділянок та важкодоступних районів, до яких не добирається техніка шляховик через велику завантаженість. Не слід чекати снігових заметів, а потім розв’язувати питання боротьби з ними. Оптимальний спосіб убезпечити свій бізнес – це укласти договір з нашою компанією, яка прибирає сніг, посипає дороги піском або іншим протиожеледним матеріалом, вивозить самоскидами снігову масу до спеціально відведених місць, де він згодом тане. Маючи власний автопарк, спеціалізовані бригади якісно та відповідально проводять належні роботи у будь-який час доби. Ще однією перевагою такого співробітництва – це матеріально-фінансові питання, які лягають на плечі підрядника.

Співпрацювати з нашою компанією дуже зручно – ви телефонуєте за номером телефону або залишаєте заявку на сайті. Наші спеціалісти визначають обсяг робіт, вартість замовлення, час надання послуг. Далі укладається договір, у якому чітко прописано форму оплати та строки. Ми надаємо як разові послуги, так і комплексні роботи. Працюємо з фізичними особами та юридичними компаніями.

Ми запропонуємо раціональне розв’язування проблеми прибирання та вивезення снігу.

Баннер з консультантом